TGEV’den Renkli Düşler resim sergisi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. TGEV’den Renkli Düşler resim sergisi

TGEV’den Renkli Düşler resim sergisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2017 Cumartesi - 18:25Güncelleme: 22 Nisan 2017 Cumartesi - 18:25
TGEV’den Renkli Düşler resim sergisi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TGEV) Deliktaş Öğrenim Birimi öğrencileri, çalışmalarını “Renkli Düşler” ismini verdikleri sergiyle beğeniye sundu. Kağıt rolyefdten Van Gogh’a uzanan geniş bir yelpazede çalışan öğrencilerin eserleri beğeni topladı.

TGEV, 1995 yılından bu yana Türkiye’nin sosyal ve ekonomik olarak geri kalmış yörelerinde yaşayan 7–16 yaş grubu çocukların kişisel gelişimlerine destek olmak ve temel eğitime katkıda bulunmak amacıyla eğitim programları ve çeşitli projeler oluşturuyor.

Bu çalışmaların yapıldığı yerlerden birisi olan TGEV Deliktaş Öğrenim Birimi, öğrencilerin yıl içinde yaptığı kâğıt rolyef, stensil, eva, mozaik, pastel çini, mono baskı, Picasso ve Van Gogh tarzı çalışmalarını “Renkli Düşler” sergisinde topladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fuayesi’ndeki serginin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, öğrencileri kutladı. Vural, “Öğrencilerimizin birbirinden güzel resim ve çalışmalarına hayran kaldık. Öğrenciler ile öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

PAÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turan Paker de, beğenisini “Başarılı bir sergi bekliyordum. Fakat beklentilerimin de üzerinde bir sergi oldu” sözleriyle dile getirdi.

TGEV Deliktaş Öğrenim Birimi Sorumlusu Fatma Gökalp ise, sergiye ilginin yoğun olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.