Gündem Pamukkale turizmi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. Gündem Pamukkale turizmi

Gündem Pamukkale turizmi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2017 Cumartesi - 14:33Güncelleme: 17 Haziran 2017 Cumartesi - 14:33
Gündem Pamukkale turizmi

Denizli’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan turizm merkezi Pamukkale’nin, daha cazip hale getirilerek turist sayısının artırılması için Vali Ahmet Altıparmak başkanlığındaki çalışmalar devam ediyor.

Pamukkale ve İlimiz turizminin geleceği ile ilgili Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında toplantı düzenlendi. Valilikteki toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Aydın Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurul Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek ile diğer ilgililer katıldı.

Gündem Pamukkale turizmi

Toplantıda, Pamukkale başta olmak üzere İlimiz turizminde ki son gelişmeler ve planlanan projeler masaya yatırıldı. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama sürelerinin uzatılarak günübirlik konaklamanın dışına çıkarılmasının ele alındığı toplantıda, Vali Altıparmak, Denizli turizminin canlandırılması için çalışmalara ara vermeden devam ettirilmesi talimatını verdi.