Denizli’den Otilia geçti – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. Denizli’den Otilia geçti

Denizli’den Otilia geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2017 Salı - 09:44Güncelleme: 22 Ağustos 2017 Salı - 09:44
Denizli’den Otilia geçti

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde düzenlenen 22. Yenicekent Tripolis, Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali, Romanya’nın dünyaca ünlü starı Otilia ile final yaptı. Sanatçı, sesi ve fiziğiyle konser alanını dolduranları büyüledi.

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Yenicekent Tripolis, Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali sona erdi. Festivalin son gününde sahne alan Romen sanatçı Otilia, sesi, fiziği ve sempatik tavırları ile kendisini dinlemeye gelenlerin gönlünü fethetti.

Seslendirdiği Bilionera isimli şarkısı 123 milyonun üstünde tık alan ve Youtube’da 5 milyonun üstünde izleyiciye ulaşan Otilia, Yenicekent Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce hayranına tam bir müzik ziyafeti çekti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Otilia, dünya listelerinde hit olan ünlü parçası Bilionera ile coştururken, konserinde Türkçe şarkılara da yer verdi..

Konser sonunda hayranlarının aşırı ilgisi nedeniyle zor anlar yaşayan Otilia, aracına özel güvenlik, zabıta ve jandarmanın koruma çemberi arasında ulaşabildi.

Denizli’den Otilia geçti

BULDAN’DAN EV ALMAK İSTİYOR

Pazar günü sahne alması gerekirken, yağmurdan dolayı pazartesi akşamına alınan konser nedeniyle Buldan’da bir gün kalan Otilia, antik kent Tripolis, üzüm bağları, Yayla Gölü, Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’ni gezdi. Özellikle Yayla Gölü’nü çok beğenen Otilia, konser sırasında Buldan’ı ve Yayla Gölü’nü çok sevdiğini, göl civarında bir ev satın alarak, yazları birkaç ayını Buldan’da geçirmek istediğini söyledi.

Kaynak: Buldandayaşam.net