Denizlispor-Ümraniyespor maçında gol sesi çıkmadı: 0-0 – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Denizlispor-Ümraniyespor maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

Denizlispor-Ümraniyespor maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2019 Pazartesi - 21:06Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi - 21:07
Denizlispor-Ümraniyespor maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

Spor Toto 1. Lig’de haftanın maçında Denizlispor, üst sıraları zorlayan Ümraniyespor ile golsüz berabere kaldı.

Yeşil-siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı flaş sonuçlarla dikkati çeken ve şampiyonluk yarışında gerilerde kalmamak isteyen Ümraniyespor’u konuk etti. Ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen Horozlar, ne var ki istediği futbolu sahaya yansıtamadı.

Denizlispor, ikinci yarıda Mbamba-Burak Çalık, Kehinde-Mehmet Akyüz değişiklikleri ile rakip kalede biraz daha etkili oldu. 77. dakikada Recep Niyaz’ın ortasında Abdülkerim’in kafa vuruşunda topun üst direkten geri gelmesi şansız an oldu.

Bu sonuçla puanını 51 yapan Denizlispor liderliğini korudu ama bu sonuca en fazla Gençlerbirliği ile Osmanlıspor sevindi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ali Şansalan, Gökmen Baltacı, Murat Şener

DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Alperen Babacan, Deniz Vural, Abdülkerim Bardakcı, Kerem Can, Mbamba (Burak Çalık Dk. 54), Furkan Şeker, Ismail Aissati, Ziya Alkurt (Gökhan Süzen), Recep Niyaz, Kehinde (Mehmet Akyüz Dk. 72)

ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür, Vasilogiannis (Bahadır Taşdelen Dk. 90), Serkan Göksu (Madinda Dk. 69), Recep Aydın, Alaaddin Okumuş, Appindangoye, Tarık Tekdal, Karahan Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Atabey Çiçek, Leandro (Boubacar Dialiba Diabang Dk. 79)

GOL: Yok

S.KART: Alperen Babacan, Gökhan Süzen) (Denizlispor), Muhammed Gönülaçar (Ümraniyespor)