Berberoğlu’ndan 100 araçlık konvoyla şehir turu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Berberoğlu’ndan 100 araçlık konvoyla şehir turu

Berberoğlu’ndan 100 araçlık konvoyla şehir turu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2024 Pazartesi - 17:35Güncelleme: 4 Mart 2024 Pazartesi - 17:36
Berberoğlu’ndan 100 araçlık konvoyla şehir turu

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasında kullandığı giydirilmiş 100’den fazla araçla 18 mahalleyi gezdi ve motosiklet tutkunlarının sucuk-ekmek etkinliğine katıldı.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, hafta sonu seçim çalışmalarında kullandığı 100’den fazla giydirilmiş araçla ilçe turu yaptı. Öğle saatlerinde Çamlık Mesireliği’nde motorcularla birlikte düzenlenen sucuk ekmek etkinliğine katılan Berberoğlu’nun konvoyu akşam saatlerine kadar 18 mahalleyi gezdi. Atatürk Caddesi’nden başlayan Türkay Berberoğlu’nun araç konvoyu etkinliği Aktepe Mahallesi’nde sona erdi.

GÖSTERİLEN SEVGİYE TEŞEKKÜR İLE KARŞILIK VERDİ

Konvoyla geçtiği mahallelerde kendisini sevgiyle ve coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Berberoğlu, şunları söyledi:

“Belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve partililerimizle birlikte ilçemize bağlı mahallelerde tur düzenledik. Seçim çalışmalarında kullandığımız 100’den fazla giydirilmiş araçla ilçe turumuzu Atatürk Caddesi’nden başladı. Konvoyumuz Atalar, Mehmetçik, Tugay, Çamlık’a kadar devam etti. Çamlık Mesireliğinde motosiklet tutkunu arkadaşlarımızın sucuk ekmek etkinliğine katıldık.

Çamlıktan sonra konvoyumuzla birlikte Ulus Caddesi, Deliktaş, Hürriyet, Cumhuriyet, Fatih, Kınıklı, Bağbaşı ve Cankurtaran mahallelerini gezdik. İlçe sakinlerimizle buluştuk. Cankurtaran Mahallesi’nde yaptığımız kahvehane toplantısının ardından konvoyumuz Zeytinköy, Tekke, Karakurt, Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Anafartalar ve 20.30’da Aktepe mahallemizde etkinliğimizi tamamladık. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum.”

ENGELLİLERE POZİTİF AYRIMCILIK

Gittiği mahallelerde hazırladığı 41 proje ile ilgili bilgiler veren İLİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, engellilere yönelik hazırladıkları projelerle ilgili bilgilerde verdi. Engelsiz Pamukkale mesajı veren Berberoğlu, şunları kaydetti:

“İlçemizde yaşayan engellilerimiz bizim her şeyimiz onların rahatları ve mutlulukları için her ayrıntıyı düşündük. ‘Engelsiz Pamukkale’ için emin adımlarla geliyoruz. İlk önceliğimiz engellilerimize ve özel vatandaşlarımıza yönelik meslek edindirme kursları açmak olacak. Halk ekmek ve halk süt büfelerinde engellilerimiz istihdam edilecek. Engellilerimize indirimli alış-veriş kartı verilecek. Engelli bireylerin ailelerine eğitim ve sağlık desteği verilecek. Engelli vatandaşlarımız için (Alzheimer, zihinsel engelli) geçici veya kalıcı barınma merkezleri kurulacak. Alzheimer ve zihinsel engelli bireylerimizin kaybolma riskine karşı, GPRS‘Lİ ‘Kimlik bileklik’ uygulaması yapılacak. Türkay Berberoğlu olarak söz veriyorum.”