Denizli Uğur Okullarında Yerli Malı Haftası kutlaması – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Denizli Uğur Okullarında Yerli Malı Haftası...

Denizli Uğur Okullarında Yerli Malı Haftası kutlaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2019 Perşembe - 10:05Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe - 10:05
Denizli Uğur Okullarında Yerli Malı Haftası kutlaması

Denizli Uğur Okulları ortaokul kademesinin 5, 6 ve 7. sınıf Öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı hazırladıkları kermesle kutlarken, elde edilen gelirin farklı bir amaç için kullanılmasına karar verildi.

Denizli Uğur Okulları öğrencileri, Yerli Malı Haftası için evden getirdikleri kek, börek, meyve gibi yiyecekleri, düzenledikleri kermesle satışa sundu. Kermes, öğrencilerin yanı sıra velilerin de yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Öğrenciler, kermesten elde ettikleri geliri farklı okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardımcı olmak için kullandı. Kermes sonrası öğretmenleri ile alışverişe giden öğrenciler, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına mont ve bot aldı.

Öğrencilerden Mehmet Ali İncirci, ''Yerli Malı Haftası’nda yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kere daha öğrendik. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadık. İhtiyaç sahibi arkadaşlarımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

Okul yönetimi de öğrencilerinin bu güzel faaliyetlerine her zaman destek olacaklarını, yardımın gerekli yerlere ulaşmasını sağlayacaklarını, öğrencilerin kalplerindeki sıcaklığın bir dokunuşla ihtiyaç sahibi çocukları da ısıtacağını belirtti.