Tin’den Devecioğlu’na kutlama ziyareti – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. Tin’den Devecioğlu’na kutlama ziyareti

Tin’den Devecioğlu’na kutlama ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2018 Salı - 10:12Güncelleme: 15 Mayıs 2018 Salı - 10:13
Tin’den Devecioğlu’na kutlama ziyareti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Turgut Devecioğlu’na kutlama ziyareti gerçekleştirdi.


Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

“GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPACAĞINA İNANCIM TAM”

Devecioğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileten Tin, “Turgut Bey kardeşimiz, bir esnaf. Aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği’nde yıllarca yönetim kurulu üyesi veOda Başkanı olarak görev yaptı. Bu camianın içinde yoğrularak geldi. Şu an bulunduğu görevi hak ettiğine ve temsil ettiği makamın hakkını vereceğine inancım tamdır. Ancak bir yerlere hak ederek gelen insanlar, başarılı olabilirler. Turgut Bey kardeşim tecrübesi, çalışkanlığı ve azmiyle bu makama esnaf odalarımızın değerli başkan ve üyelerinin teveccühüyle gelmiş ve esnaf camiasının beklentilerine de en iyi şekilde cevap verecek nitelik ve donanıma sahiptir” dedi.

“DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Devecioğlu ise, Tin’e ziyareti için teşekkür ederek, “Sayın Vekilimizin bizde emeği fazladır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Varlığı ve desteği bize güç veriyor. İnşallah hep birlikte başarılı işlere imza atacağız” diye konuştu.