DSO Başkanlığına Kasapoğlu seçildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DSO Başkanlığına Kasapoğlu seçildi

DSO Başkanlığına Kasapoğlu seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2022 Cumartesi - 21:46Güncelleme: 8 Ekim 2022 Cumartesi - 22:36
DSO Başkanlığına Kasapoğlu seçildi

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanlığına Selim Kasapoğlu seçildi. Seçimlerde başkanlığa aday olan İsmail Okan Konyalıoğlu da yeni dönemde meclis başkanı olarak görev aldı.

DSO’nun genel kurul süreci tamamlandı. Bugün gerçekleştirilen seçimlerle 4 yıl görev yapacak başkan, meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

DSO’nun 37 üyeli meclisine Selim Kasapoğlu’nun listesinden 13, İsmail Okan Konyalıoğlu’nun listesinden 13 ve bağımsızlardan 11 isim girdi. 37 üyenin katılımıyla bugün organ seçimleri gerçekleştirildi.

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu olurken, meclis başkanlığına İsmail Okan Konyalıoğlu seçildi.

Yönetim kurulu da Ali Fuat Özel, Enis Emre Boz, Halil Erdoğan, Levent Çaputçu, Orçun Alptekin, Osman Uğurlu, Mehmet Sarı ve Mehmet Serter’den oluştu.

KASAPOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

DSO’nun yeni başkanı Selim Kasapoğlu, seçimlerin tamamlanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Kazanan Denizli olacak. Tek amacımız, tek hedefimiz aldığımız bu bayrağı bir üst seviyeye, Denizli sanayisini daha ileri taşımaktır. Sonuçların şehrimize, DSO'ya hayırlı olmasını diliyor, bugüne kadar DSO'ya emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.