ÖRAV’dan DSO’ya ziyaret – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. ÖRAV’dan DSO’ya ziyaret

ÖRAV’dan DSO’ya ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2017 Çarşamba - 17:39Güncelleme: 12 Nisan 2017 Çarşamba - 17:39
ÖRAV’dan DSO’ya ziyaret

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) Denizli Sanayi Odası (DSO)’yu ziyaret etti. ÖRAV Genel Müdürü Selman Behmuaras ve Operasyon Yönetmeni Muharrem Sahil, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı.

Ziyarette, ÖRAV’ın faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Müdürü Selman Behmuaras, “Eğitimcilere destek sağlamak amacıyla ülkemizde bu alana odaklanmış ilk ve tek sivil toplum kuruluşuyuz. 2008 yılında kurulduk. ÖRAV olarak amacımız ülkemizde düşünen, sorgulayan ve araştıran bir eğitim modelinin uygulanmasına katkıda bulunmak. Bu kapsamda projeler yürütüyoruz. Kurulduğumuzdan beri Türkiye’nin yaklaşık tüm illerinde 150 binden fazla eğitimcinin kişisel ve mesleki gelişimlerini sürdürebilmeleri için destek verdik. Bu kapsamda projelerimize devam ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyguyu memnuniyeti dile getiren DSO Başkanı Müjdat Keçeci ise, “Eğitimciye dokunmak gerçekten çok önemli çünkü bir öğretmene dokunmak bin öğrenciye dokunmak demek. Bu nedenle geçen senelerde gerçekleştirdiğimiz meslek liselerine ilişkin faaliyetlerimizde biz de ÖRAV aracılığıyla önce meslek öğretmenlerimize ve onlar aracılığıyla da öğrencilerimize dokunmaya çalıştık. ÖRAV’ın çalışmalarını doğru buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum” diye konuştu.