Erdoğan: Hedef güçlü Türkiye – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. Erdoğan: Hedef güçlü Türkiye

Erdoğan: Hedef güçlü Türkiye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 12:43Güncelleme: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 12:43
Erdoğan: Hedef güçlü Türkiye

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, referandum sonucunun Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Ülkenin önemli bir süreci geride bıraktığını vurgulayan Erdoğan, “Türk milleti sandığa giderek tercihini yapmıştır. Her vatandaşımızın, referandumdaki tercihi ne olursa olsun, yeni süreçte Türkiye’nin gerek ekonomi gerekse demokrasi ve özgürlükler anlamında daha iyi noktalara ulaşması için el ele vererek çalışacağına yürekten inanıyorum” açıklamasını yaptı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halkoyuna sunulduğu referandumun sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, ülkenin uzun süredir gündeminde olan bir konunun artık halk tarafından karara bağlandığını ifade etti.

Referandumun gerçekleşmesiyle birlikte belirsizlik ortamının ortadan kalktığını kaydeden Erdoğan, “Artık halkımız tercihini yapmış, ülkenin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilmesi konusunda bir irade ortaya koymuştur. Türkiye yönünü belirlemiş, geleceği görmek artık daha da mümkün olmuştur. Ülkemizin odaklanacağı tek bir nokta vardır; o da güçlü Türkiye hedefidir. Artık tek derdimiz, ekonomi olmalıdır. Halkımızın refah seviyesini daha da yükseltmek olmadır” dedi.

Toplumun tüm kesimleriyle kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Erdoğan, “Referandum geride kalmıştır. Gün birlik olma günüdür. Herkes, bundan sonraki süreçte vatanımız için el ele vermek durumundadır. Ben her vatandaşımızın, referandumdaki tercihi ne olursa olsun, yeni süreçte Türkiye’nin gerek ekonomi gerekse demokrasi ve özgürlükler anlamında daha iyi noktalara ulaşması için el ele vererek çalışacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.