Özel çocukların el emeği ürünleri DTO önünde sergilendi – D20Haber
24.06.2024, Pazartesi
26 °C / 43 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Özel çocukların el emeği ürünleri DTO...

Özel çocukların el emeği ürünleri DTO önünde sergilendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2024 Çarşamba - 11:41Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba - 11:41
Özel çocukların el emeği ürünleri DTO önünde sergilendi

Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ile Başak Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Denizli Ticaret Odası önünde sergi ve kermes düzenledi.

Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ile Başak Özel Eğitim Meslek Okulu’nun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, DTO Hizmet Binası önündeki alanda sergi açtı.

 

Sergiye Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız, okulların idarecileri, öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

“El ele engelsizce, yarınlara hep birlikte” sloganıyla gerçekleştirilen sergi, gün boyunca açık kalırken, Erdoğan da konuşmasında, “Onlar, bizim özel çocuklarımız. Onların eğitimleri ve iyi olmaları için oda olarak üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, yine yaparız. Bugün buraya, odamıza ayrı bir renk kattılar, bizi de mutlu ettiler. Çocuklarımızla ve öğretmenleriyle sohbet ettik, güzel bir gün geçirdik. Teşekkür ederiz” dedi.

Haberin DevamıReklam




Serginin beraberindeki Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu El Sanatları Atölyesi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesinde hazırlanan ürünlerin sergilendiği kermese de ilgi yoğun oldu.

Etkinliklerine katılımlarından ve ilgilerinden dolayı protokol üyelerine teşekkür eden Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ile Başak Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Gülçin Canlı, “Bizim için ayrı bir önemi olan bu anlamlı haftada tüm imkanlarını seferber ederek kermesimizi gerçekleştirmemize imkan sağlayan Sayın Uğur Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.