DSO üyelerine duygusal zekalı liderlik eğitimi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DSO üyelerine duygusal zekalı liderlik eğitimi

DSO üyelerine duygusal zekalı liderlik eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2017 Cuma - 14:39Güncelleme: 14 Nisan 2017 Cuma - 14:39
DSO üyelerine duygusal zekalı liderlik eğitimi

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından üyelere yönelik “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi düzenlendi. Kal-Der tarafından verilen eğitimde, “liderlik nedir? Lider mi doğulur, lider mi olunur? Duygusal zeka nedir, liderlik neden önemlidir? Endüstri 4.0’a uyum ve T-liderlik için nelere dikkat edilmeli?” soruları interaktif yöntemlerle cevap buldu.

DSO’da gerçekleştirilen “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi Meltem Onay tarafından verildi. Eğitimde katılımcılara globalleşen dünyanın kaçınılmaz olduğu bir dönemde, teknolojinin hızla ilerlediği ve Endüstri 4.0 ile yeni bir çağın yakalanmaya çalışıldığı bu süreçte, artık her şeyin değişmek zorunda olduğu ana teması üzerinden bilgiler verildi.

Eğitimde ayrıca bu yüzyıl işletmelerin sürdürülebilir kalkınmayı sağlarken, sürdürülebilir liderlerin de belirli yetenek ve yetkinliklerle donanmaları gerektiği üzerinde duruldu. Başarılı liderlik konusunda verilen bu eğitim sonucunda, yöneticilerin ihtiyacı olan yeni ve farklı dünya ölçeğine uyumlu bir bakış açısının duygusal zeka boyutları ile nasıl şekilleneceği anlatıldı.