Denizli’nin genç mucitlerine plaket – D20Haber
12.05.2024, Pazar
12 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. Denizli’nin genç mucitlerine plaket

Denizli’nin genç mucitlerine plaket

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2017 Pazartesi - 12:44Güncelleme: 12 Haziran 2017 Pazartesi - 12:44
Denizli’nin genç mucitlerine plaket

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) iftar yemeğinde, Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ile Euroleague Finalinde sporculara dağıtılan Turkish Towels marka havluların üretimini üstlenen firmalara plaket verildi.

DENİB’in geleneksel iftar yemeği Marla Restoran’da verildi. Yemeğe Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, önceki dönem DENİB başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve birlik personeli katıldı.

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan ayı gibi özel ve anlamlı günlerin dostluk ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini, DENİB yönetimi ve personeli olarak ailelerimizle her yıl bir araya gelmeye özen göstermeye çalıştıklarını, bu ve benzeri organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Bu arada Türk havlusunun tanıtımı için “TurkishTowels” markasıyla sponsor olunan Türk Hava Yolları Euroleague Final Four Turnuvası’na özel hazırlanarak sporculara dağıtılan havluların üretimini üstlenen firmalara Bakan Nihat Zeybekci tarafından plaketleri verildi.

Ayrıca, mayıs ayında DENİB organizasyonuyla düzenlenen Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nda dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri de plaketlerini Zeybekci’nin elinden aldı.

Denizli’nin genç mucitlerine plaket