DENİB’in tasarım yarışması üniversitelerde tanıtılıyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DENİB’in tasarım yarışması üniversitelerde tanıtılıyor

DENİB’in tasarım yarışması üniversitelerde tanıtılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2017 Cuma - 15:24Güncelleme: 6 Ekim 2017 Cuma - 15:24
DENİB’in tasarım yarışması üniversitelerde tanıtılıyor

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından markalaşmaya dikkat çekmek, sektöre genç ve yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl "3D-REAMS” temasıyla 6’ncısı düzenlenecek Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması, üniversitelere gerçekleştirilen toplantılarla tanıtılıyor.

Yarışmanın tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen üniversite turları, 4 Ekim’de Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileriyle yapılan ilk toplantı ile başladı.

Daha sonra İstanbul’a giden DENİB Ekibi, 5 Ekim’de İstanbul Aydın, Mimar Sinan, Nişantaşı ve Haliç üniversiteleri güzel sanatlar fakültelerinin moda ve tasarım bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB Yönetim Kurulu ve Yarışma Komitesi Üyesi İsa Dal, yarışmanın Kreativ Direktörü tasarımcı Özlem Kaya, Yarışma koçu Mukaddes Başkaya, DENİB yarışma koordinatörü Şadiye Baykent ve yarışmanın organizatörü Rönesans Ajans sahibi Akif Örük'ten oluşan heyetle gerçekleştirilen tanıtım toplantıları oldukça başarılı geçtiği belirtildi.

Tanıtım toplantılarına önümüzdeki günlerde Marmara, Yeditepe, Dokuz Eylül ve İzmir Ekonomi üniversitelerinin güzel sanatlar fakültelerinde devam edilecek.

Son başvuru tarihi 9 Kasım olarak belirlenen yarışmanın ön elemesi 13 Kasım’da DENİB’de gerçekleştirilecek. Yarışmaya başvurmak isteyen adayların, başvuru koşulları ve yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye yarışma web sitesinden ulaşmaları mümkündür. http://www.evveplajgiyimiyarismasi.com