DENİB’den tasarımla teşvikleri bütünleştirme semineri – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DENİB’den tasarımla teşvikleri bütünleştirme semineri

DENİB’den tasarımla teşvikleri bütünleştirme semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Temmuz 2017 Perşembe - 16:11Güncelleme: 20 Temmuz 2017 Perşembe - 16:11
DENİB’den tasarımla teşvikleri bütünleştirme semineri

Denizli İhracatçılar Birliği’nce (DENİB) düzenlenen seminerde, tasarım merkezi kurulumu ile TÜBİTAK ve diğer teşviklerle bütünleştirilmesi anlatıldı.

DENİB konferans salonunda, “Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi Semineri” gerçekleştirildi.

Seminerde Prof. Dr. Atilla Bağrıaçık, katılımcıları tasarım merkezi kuruluş koşulları, tasarım departmanı, işleyişi, muhasebe kayıtları, bu kapsamda yapılması gereken TÜBİTAK projeleri ve uygulamada dikkat edilmesi gereken konularda bilgilendirdi, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Haberin DevamıReklam




TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ise, firmaların yapmayı planladıkları bir yatırım, üretimlerini artırma ve kendilerini geliştirebilmek gibi birçok konuda devletten destek alabildiklerini söyledi.

Devletin sağladığı bu kaynaklardan geç olmadan yararlanılması ve yine geç olmadan yol alınması gerektiğini vurgulayan Kocasert, seminere katılanların burada öğrendiklerini fırsata çevirmelerinin hem kendileri hem de firmaları için çok önemli olduğunu kaydetti.