Denizli İhracatçılar Birliğinin (DENİB) yenilikçi ürünleri teşvik etmek amacıyla bu yıl 6'ncısını düzenlediği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan tasarımcıların eserleri, ünlü mankenlerin yer aldığı defilede sergilendi. Dereceye giren genç tasarımcılar da ödüllendirildi.
Bu yıl “3Dreams” ana temasıyla düzenlenen yarışmanın final gecesi, Colossae Termal Otel’de düzenlendi.Finale kalan 10 tasarımcının eserleri, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Gizem Barlak ve Barış Murat Yağcı’nın da aralarında bulunduğu mankenlerin sunduğu defileyle tanıtıldı.
Hakan Akkaya, Atıl Kutoğlu, Sedef Orman, Emre Erdemoğlu, Niyazi Erdoğan, Özlem Erkan’dan oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonucu Gülhan Ateş birinci, Melike Dolan ikinci, Şilan Göker üçüncü oldu. Abdul Cihat Sünbül de jüri özel ödülüne layık görüldü.
Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı ve sanatçı Güliz Ayla’nın şarkılarıyla renk kattığı defileye, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasertve diğer davetliler katıldı.
DENİZLİ (AA)