DENİB 6. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda geri sayım – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DENİB 6. Ev ve Plaj Giyimi...

DENİB 6. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda geri sayım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2018 Pazartesi - 11:36Güncelleme: 5 Şubat 2018 Pazartesi - 11:36
DENİB 6. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda geri sayım

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan "Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması”nıngenel fittingçalışması dün yapıldı.

Ülkemizin genç tasarımcılarına kendini gösterme fırsatı vererek farkındalık platformu yaratmak, sektöre genç ve yetenekli tasarımcılar kazandırmak, sektörde tasarım bilinci oluşturmak, Denizli'de ihraç edilebilir ürünlerin çeşitliliğini ve ihracatçı firmaların rekabet gücünü artırmak amacıyla düzenlenen yarışmanın son aşamasına gelindi.

Yoğun bir temponun ardından hazırlanan kıyafetler üzerinde son rötuşların yapılması amacıyla DENİB Fuaye Salonu’nda Rönesans Ajans mankenlerinin sunumuyla genel fitting gerçekleştirildi. Yarışma finalistleri, İstanbul ve İzmir'de yapılan atölye çalışmalarının ardından tasarımlarını mankenler üzerinde inceleme fırsatı buldu.

Genel fitting çalışmalarının yanısıra gerçekleştirilen katalog çekimleri de gün boyunca devam etti. Genel Fitting çalışmasında, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yarışmanın Kreative Direktörü tasarımcı Özlem Kaya, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, Komite üyesi Bekir Serdar Mutlubaş, yarışmanın koçu Mukaddes Başkaya, Genel Sekreter Uğur Dayıoğlu, Eğitim ve Organizasyon Şube Müdürü Şadiye Baykent, Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük ve ekibi de hazır bulundu.

3DREAMS temasıyla düzenlenen bu yıl ki yarışmanın finali, 24 Şubat’ta Pamukkale ColossaeThermal Otel’de yapılacak.