Tasarım ve beceri atölyelerinde yeteneklerini keşfediyorlar – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Tasarım ve beceri atölyelerinde yeteneklerini keşfediyorlar

Tasarım ve beceri atölyelerinde yeteneklerini keşfediyorlar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2019 Cuma - 16:40Güncelleme: 5 Nisan 2019 Cuma - 16:40
Tasarım ve beceri atölyelerinde yeteneklerini keşfediyorlar

Merkezefendi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’nda öğrencilerin azim, gayret, çaba, dirayet ve zekayı doğayla barış içinde bir araya getirmelerini sağlamak amacıyla 13 farklı alanda “Tasarım ve Beceri Atölyeleri” kuruldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitim kurumunu ziyaret ederek, atölyelerdeki çalışmaları inceledi. “2023 Eğitim Vizyonu Belgesi ışığında Denizli olarak çalışmalarımız en üst düzeyde devam ediyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli önceliğimizdir” diyen Oğuz, şunları söyledi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulumuzda eğitim adına yapılan iyi ve güzel uygulamalara şahit olduk. Okulumuz müzik, görsel sanatlar, teknoloji tasarım, zekâ oyunlar ve satranç, gaz beton oyma, ebru-vitray, halı dokuma, maket ve geri dönüşüm, seramik, okçuluk, masa tenisi, dart ve mutfak dallarında 13 farklı alanda Tasarım ve Beceri Atölyeleri oluşturdu. Okulumuzun hemen hemen her köşesinde bir atölye var. Çocuklarımız atölyelerde yeteneklerini keşfedebilme imkânı yakalamış oldu. Erken yaşlarda kendini keşfeden bir bireyin geleceğini şekillendirmesi de bir o kadar etken olur. İlimiz 2023 vizyonuna hızlı bir şekilde adapte oldu. İlimiz genelindeki tüm okullarımızda buna benzer çalışmalarımız devam ediyor. Topyekun 2023’e hazırlanmaktayız. 2023 Türkiye’sine en hazır şehirlerden biri olarak girmeyi hedefliyoruz.”