Yemek yarışmasında Servergazi Borsa İstanbul MTAL, Ege Bölgesi birincisi oldu – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Yemek yarışmasında Servergazi Borsa İstanbul MTAL,...

Yemek yarışmasında Servergazi Borsa İstanbul MTAL, Ege Bölgesi birincisi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2024 Çarşamba - 16:26Güncelleme: 17 Nisan 2024 Çarşamba - 16:26
Yemek yarışmasında Servergazi Borsa İstanbul MTAL, Ege Bölgesi birincisi oldu

Denizli’de düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda, Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ege Bölgesi birincisi oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Türk mutfağının zengin lezzetlerini korumak ve tanıtmak amacıyla yiyecek ve içecek hizmetleri alanında öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nın Ege Bölge Finali yapıldı.

Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan yarışmaya Denizli Pamukkale Mesleki Eğitim Merkezi, Denizli Merkezefendi Servergazi Borsa İstanbul Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi, Denizli Merkezefendi Albayrak Borsa İstanbul MTAL, Denizli Mesleki Eğitim Merkezi, Denizli PamukkaleSema-Abdurrahman Karamanlıoğlu MTAL, Buldan Ali Tunaboylu MTAL, Denizli Acıpayam Karaağaç MTAL ve Uşak Fatih Sultan Mehmet MTAL’den ekipler katıldı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Emrah Köksal Sezgin, şefler Aykut Gülgü ve Mümin Durutlu’dan oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Servergazi Borsa İstanbul MTAL Ekibi bölge birincisi oldu. Birinci olan ekip, 4 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.