PAÜ’de Fikir Ekim Günleri etkinliği – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’de Fikir Ekim Günleri etkinliği

PAÜ’de Fikir Ekim Günleri etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2018 Perşembe - 11:52Güncelleme: 1 Mart 2018 Perşembe - 11:52
PAÜ’de Fikir Ekim Günleri etkinliği

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fikir Ekimi Topluluğu’nun bu yıl 6’ncısını düzenlediği Fikir Ekim Günleri etkinliği gerçekleştirildi

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde beş oturum olarak düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan PAÜ Fikir Ekimi Topluluk Danışmanı Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen, fikir ekmenin bilgi üretmek olduğunu vurguladı. Bilgi üretmeye duyulan ihtiyaca dikkat çeken Prof. Dr. Tanrıöğen, Fikir Ekimi etkinliklerinde bugüne kadar bine yakın fikrin ortaya çıktığını ve bunlardan 250’sinin yayınlandığını, bu yıl da 30 dolayında fikir ekiminin hedeflendiğini kaydetti.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Meral Tanrıöğen de tüm katılımcılara ilham vermek, yaratıcı düşünce ve konuşmayı geliştirmek istediklerini söyledi.

 

Etkinliğin açılış sunumunu Pazarlama Stratejileri ve Marka Yönetim Danışmanı Dr. Zeynep Lembet yaptı. Lembet, “Pazarlama, Marka ve Tüketici Üçgeninde Noktaları Birleştirmek” konulu sunumunda, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.