Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi

Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2019 Salı - 17:24Güncelleme: 5 Mart 2019 Salı - 17:24
Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi

Denizli’ye kazandırdıkları okullar ile eğitime büyük katkıları olan hayırsever Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi ile teşekkür edildi.

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen geceye Merhum Kazım Kaynak’ın eşi Sevil Kaynak, işadamı Mustafa Kaynak, aile fertleri, Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Yaptırdıkları okullar ile ilimiz eğitimine büyük katkıda bulunan Kaynak ailesi için Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen gece, Kaynak ailesine hitaben hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı.

Kaynak Ailesi’nin eğitim yardımlarını anlatan sinevizyon sunumunun ardın konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Öncelikle Merhum Kazım Kaynak amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kurumum adına Sevil Teyzemizin ellerinden öpüyorum. İyi ki böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Bizler Kaynak Ailesi ile 1991 yılında tanıştık. Rahmetli Kazım Kaynak Amcamız mütevazı kimliğiyle öne çıkan bir insandı. Hayırseverimiz Mustafa Kaynak Beyefendi ilimize çok önemli okulları kazandırmakla kalmayıp, eğitim denildiğinde bize her türlü yardımı sağlamaktadır. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Kaynak Ailesi’nin ilimize sadece 6 okul değil, sivil toplum örgütlerine ve spor kulüplerine her alanda destekleri var. Bizler eğitimciyiz. Atatürk’ün o muasır medeniyet seviyesi dediği noktaya böyle iş adamlarımız ve eğitim sevdalısı hayırseverlerimiz ile ulaşabiliriz. Bugün bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Okumaya İstekli Çocukları Destekleme Derneği (OKİSDER) Başkanı Nalan Kaynak ve birlikte müzik yaptıkları arkadaşları tarafından davetlilere kısa bir canlı müzik dinletisi sunuldu.

Bu arada Vali Yardımcısı Hakkı Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Sevil Kaynak, Mustafa Kaynak ve Kaynak Ailesi’ne eğitime yaptıkları katkılarından dolayı plaket verildi.