Çivrilli öğrencilerden Silopi’ye kitap desteği – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Çivrilli öğrencilerden Silopi’ye kitap desteği

Çivrilli öğrencilerden Silopi’ye kitap desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2018 Salı - 10:54Güncelleme: 4 Aralık 2018 Salı - 11:07
Çivrilli öğrencilerden Silopi’ye kitap desteği

Çivril Nevişet Kameroğlu ortaokulu öğrencileri, Şırnak’ın Silopi ilçesindeki bir ortaokulda kurulacak kütüphane için kitap toplama kampanyası gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Hayati Çalım ve Türkçe öğretmeni Sedat Aydın önderliğinde "Değerleriyle Büyüyen Bir Nesil İnşa Ediyoruz" sloganıyla gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, kitap toplayıp, Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu’na gönderdi. Öğrenciler, kitap kolilerinin içine duygularını aktaran için mektup da bıraktı.

Çalışma ile ilgili olarak okuldan yapılan bilgilendirmede “Nevişet Kameroğlu Ortaokulu olarak Değerleriyle Büyüyen Bir Nesil İnşa Ediyoruz sloganıyla öğrencilerimizin sorumluluk duygularının gelişimine destek olmak, memleketimizin bir başka bölgesinde yürekleri eğitim aşkıyla atan yüzünü görmediğimiz, ancak ‘kardeşlerimiz’ diye hitap ettiğimiz Silopi Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine, kurmakta oldukları kütüphane için bir nebze de olsa destek sunmak amacıyla okuma kitabı ve sınavlara hazırlık kitabı toplama kampanyası başlattık. Büyük ilgi gören kampanyamız neticesinde hatırı sayılır miktarda kitabımız toplandı. Ayrıca kampanyayı destekleyen öğrencilerimiz, yazdıkları mektuplarını da bu kitaplarla göndererek hiç tanışmadıkları kardeşleriyle gönül köprüleri kurdu. Buradan sosyal sorumluluk projemize destek sunan herkese teşekkürlerimizi sunuyor, her alanda sorumluluk bilinciyle yetişen bir nesle olan özlemimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Bu okulda iyi şeyler oluyor” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi