Gökhan Tekstil’den sağlık çalışanlarına koruyucu elbise desteği – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Gökhan Tekstil’den sağlık çalışanlarına koruyucu elbise...

Gökhan Tekstil’den sağlık çalışanlarına koruyucu elbise desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2020 Perşembe - 22:23Güncelleme: 23 Nisan 2020 Perşembe - 22:23
Gökhan Tekstil’den sağlık çalışanlarına koruyucu elbise desteği

Denizli’de tekstil sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Gökhan Tekstil, coronavirüs salgınıyla mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına hazırlattığı koruyucu elbiseler ile destek verdi. İş insanı Ahmet Gökşin, hazırlattığı bin koruyucu elbiseyi sağlık kurumlarına ulaştırdı.

Coronavirüs salgını döneminde yaptığı uygulamalar ile geniş kitlelerin takdirini kazanan iş insanı Ahmet Gökşin, coronavirüs salgınında çalışanlarının sağlığını riske atmamak için ücretli izin uygulaması yaptı. Ardından sahibi olduğu Denizli Oto Center’da faaliyet gösteren galericilerden iki ay kira almayacağını açıkladı. Şimdi de sağlık çalışanları için koruyucu elbise diktirdi.

İş insanı Ahmet Gökşin’in sahibi olduğu Gökhan Tekstil, sağlık çalışanları için bin adet koruyucu elbise sağladı. Bunlar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kurumlarına dağıtıldı.

Zor bir dönemden geçildiğini, bu süreçte üzerine düşen görevi yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu belirten Gökşin, “Gökhan Tekstil olarak katkı koyma konusunda hassasiyetimizi sürdürüyoruz. Yakın çevremizdeki sağlık çalışanlarından ve bazı sağlık kuruluşlarımızdan, önemli bir ihtiyaç olan  koruyucu elbise ihtiyacı dillendirilince, zaman kaybetmeden bu işi profesyonelce yapan bir İstanbul firmasıyla temasa geçtik. Sağ olsunlar, onlar da taşın altına ellerini koymak istediler ve kar almadan, maliyetine bin adet koruyucuyu elbiseyi dikerek bize teslim etti. Biz de PAÜ ve Denizli Devlet Hastaneleri ile ihtiyacı olan diğer birkaç kuruluşa bu elbiseleri dağıttık” dedi.