Sağlıklı beslenme kursu düzenlendi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Sağlıklı beslenme kursu düzenlendi

Sağlıklı beslenme kursu düzenlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2019 Perşembe - 12:39Güncelleme: 12 Aralık 2019 Perşembe - 12:39
Sağlıklı beslenme kursu düzenlendi

Denizli’de, kadınlara yönelik “Sağlıklı Beslenme Kursu” açıldı. Katılımcılar, gastronomi uzmanı ve diyetisyen nezaretinde sağlıklı beslenme, beslenme ilkeleri konusunda eğitim alacak ve uygulamalı olarak sağlıklı yiyecek ve içecek hazırlama, pişirme işlemlerini öğrenecek.

İl Sağlık Müdürlüğü Pamukkale 1 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezinde düzenlenen kurs, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 15’er kişilik iki grup halinde 30 kursiyerin katılımı ile başladı. Dört ay sürecek kursta sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğrenecek kursiyerlere sertifika verilecek.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat ile birlikte Pamukkale 1 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezinde devam eden ‘Sağlıklı Beslenme Kursu’nu ziyaret ederek eğitimleri gerçekleştiren Diyetisyen Şerife Özkan ve Denizli Halk Eğitim Merkezi’nden Gastronomi Uzmanı Gül Tahtallı’dan kursun içeriği hakkında bilgiler aldı. Uygulamalı eğitime de katılan Öztürk, günün menüsü olan kereviz yemeğini kursiyerler ile birlikte yaparak tadına baktı.