Coronavirüs şüphelisi çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan kaçtı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Coronavirüs şüphelisi çarşafları birbirine bağlayıp 3....

Coronavirüs şüphelisi çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan kaçtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2020 Salı - 01:23Güncelleme: 14 Nisan 2020 Salı - 01:23
Coronavirüs şüphelisi çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan kaçtı

Denizli’de, coronavirüs şüphelisinin akıl almaz kaçışı. Coronavirüs şüphelisi erkek hasta, tedavi gördüğü hastanenin 3. katının penceresinden çarşafları birbirine bağlayıp kaçtı. Hastanın kaçtığı ise, çevredekilerin pencereye asılı çarşafı görüp hastane görevlilerine bildirmesi ile ortaya çıktı.

Olay, Denizli Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. 38 yaşındaki U.G., hastanede coronavirüs şüphesi ile test için izole edilmiş ünitede gözlem altına alındı. U.G., kaldığı 3. Katta bulunan odasındaki çarşafları birbirine bağlayarak aşağıya indi.

 U.G.’nin odada olmadığını fark eden hastanedeki görevlileri şahsı bina içinde ararken, U.G.’nin kaçtığı ise çevredekilerin pencereye asılı çarşafı görüp hastanedeki güvenlik görevlilerine söylemesi ile ortaya çıktı. Firarın ardından hastane yetkilileri İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı coronavirüs salgını tedbirlerini kapsamında durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri hastane çevresinde, sokaklarda arama çalışması başlattı. Güvenlik tedbirleri kapsamında U.G.’nin ikamet ettiği Sarayköy ilçesine de çok sayıda ekip yönlendirildi.

Polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

DENİZLİ (İHA)