Babadağlıları buluşturan keşkek hayrı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BABADAĞ
  8. /
  9. Babadağlıları buluşturan keşkek hayrı

Babadağlıları buluşturan keşkek hayrı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Eylül 2019 Pazar - 22:51Güncelleme: 8 Eylül 2019 Pazar - 22:51
Babadağlıları buluşturan keşkek hayrı

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, belediyenin ev sahipliğinde bu yıl 23’ünsü düzenlenen Karaçöplen Keşkek Hayrı, ilçe halkını bir araya getirdi.

Babadağ Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen Karaçöplen Keşkek Hayrına Vali Hasan Karahan, milletvekilleri, Babadağ Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, siyasi partilerin yöneticileri ve Babadağlılar katıldı.

“TURİZME KATKI SAĞLAYACAK”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Öncelikle bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. Eşsiz tarihi, huzur dolu doğası, sıcak ve çalışkan insanları kadar damak çatlatan lezzetleri ile Denizli’nin ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden Babadağ’ımızda bu kalabalığı ağırlamaktan son derece mutluyuz. Babadağ’da seçildiğimiz günden bu yana turizm temelli projelerimiz ile ilçemizin kalkınmasına katkı koymak için çalışıyoruz. Yüz yıllardır devam eden ve 23 yıldır da aralıksız olarak hayrı gerçekleştirilen keşkek geleneğimizin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağından şüphemiz yok” dedi.

TORUNU İÇİN ÖRGÜ BEBEK ALDI

Bu arada, etkinlikte ikram edilen keşkek 20 kişilik ekip tarafından hazırlanırken, kurulan stantlar da üreticiler yöresel ürünlerini sergiledi. Etkinliğe eşi Ayşen Zeybekci ile katılan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yeni doğacak torunu için örgü bebek aldı.

ATLI VE ZOLAN PLAKET VERDİ

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı tertip komitesinde bulunan Rıza Sezen, Burhan Oduncu, Sacit Atıcı ve Mustafa Çiloğlu’na plaket verdi.