En güzel şarkılar anneler için – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. En güzel şarkılar anneler için

En güzel şarkılar anneler için

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2017 Pazartesi - 12:36Güncelleme: 15 Mayıs 2017 Pazartesi - 12:36
En güzel şarkılar anneler için

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu (TSM), Anneler Günü dolayısıyla özel bir program hazırladı. Sanatçılar, birbirinden güzel sanat müziği eserlerini anneler için seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla farklı etkinliklere imza attı. Bu kapsamda hazırlanan Anneler Günü özel programında, Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, anneler için birbirinden güzel sanat müziği eserlerini seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş ile TSM Korosu sanatçıları, birbirinden güzel ve duygu yüklü şarkıları anneler için söyledi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, konser sonrası yaptığı açıklamada, karşılıksız ve sınırsız sevgiyi, şefkati ve fedakarlığı annelerden öğrendiklerini vurgulayarak, "Hayattaki en kıymetli hazinelerimiz annelerimizdir. Onların ellerinden öpelim, çok sıkı sarılalım. Bu toprakların vatan olmasında kanıyla canıyla her şeyi ile mücadele eden aziz şehitlerimizin annelerini, Hayme Hatun’dan Zübeyde Hanım'a kadar nice kahramanlar yetiştiren annelerimizi, bu coğrafya için kahramanlık yapan Fatma Yıldızları, Kurtuluş Savaşı’nda yağmurda çamurda kağnı ile cepheye silah taşıyan Şerife Bacıları ve bütün anaları saygı ve şükranla anıyorum” dedi.