Büyükşehir’den Müsadenle Shakespeare – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Büyükşehir’den Müsadenle Shakespeare

Büyükşehir’den Müsadenle Shakespeare

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2017 Çarşamba - 17:52Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba - 17:52
Büyükşehir’den Müsadenle Shakespeare

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Müsaadenle Shakespeare" adlı oyunu sergiledi.

Mart ayında 15 farklı oyun ile tiyatroseverler ile buluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Müsaadenle Shakespeare adlı oyunu sahneledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sergilenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dünya Tiyatrolar Günü'nde sergilenen oyun 4 farklı skeçle toplumsal olayları eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıyor. Oyunda yer alan Kabadayı Durali karakteri izleyenlerden tam not alırken, kadın erkek ilişkilerini ironik bir şekilde anlatan bölüm ise büyük ilgi çekti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tiyatronun toplumsal yaşamdaki gerçeklere ayna tuttuğunu belirterek, “Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat dalıdır. Bizler de bu sanat dalını kentimizde en iyi şekilde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kentimizin kültür ve sanat hayatına hizmet eden tüm arkadaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.