Almanya’da ‘sağlık kenti Denizli’ tanıtımı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Almanya’da ‘sağlık kenti Denizli’ tanıtımı

Almanya’da ‘sağlık kenti Denizli’ tanıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2018 Salı - 15:09Güncelleme: 27 Mart 2018 Salı - 15:09
Almanya’da ‘sağlık kenti Denizli’ tanıtımı

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli turizm fuarı olarak kabul edilen ITB Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı’nda, Denizli’yi sağlık turizmindeki potansiyeliyle tanıttı.

Bu yıl 52’nci kez kapılarını açan fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığının açtığı 3 bin 79 metrekarelik stantta, Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, Denizli Ticaret Odası, Pamukkale Üniversitesi ve GEKA da yer alarak Denizli’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Almanya’ya giden Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu ve Başkan Yardımcısı Turgay Sehil, turizm sektörünün buluştuğu ITB Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı’nda, acenta temsilcileri ile bir araya geldi. Erikoğlu ve Sehil, turizm sektöründe etkinlik gösteren işletmelere küresel işbirliklerini geliştirmeleri, yeni modelleri öğrenmeleri, iş ortakları bulmaları ve yeni tedarikçilerle tanışmalarına destek sağlayan e-ticaret uygulaması olan B2B ile ilgili de görüşmeler yaptı.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Erikoğlu, fuarda bölgemizin tanıtımı yapılarak, Denizli’nin turizmden aldığı payı artırmanın hedeflendiğini belirtti. Berlin çevresinde sağlık hizmeti veren tesisleri ziyaret ettiklerini de bildiren Erikoğlu, projelerin bölgeye uyarlanması için çalışmalara başlandığını sözlerine ekledi.