Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne asaleten atandı – D20Haber
10.05.2024, Cuma
14 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler...

Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne asaleten atandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2020 Çarşamba - 11:08Güncelleme: 8 Nisan 2020 Çarşamba - 11:08
Erdoğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne asaleten atandı

Denizli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Süleyman Erdoğan, bu göreve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle asaleten atandı.

Cumhurbaşkanlığı atama kararnameleri Resmi Gazete’de yayımlandı. Çeşitli bakanlıklara yapılan atamalardan birisi de Denizli’ye oldu. Ahmet Altın’ın gödevden alınmasının ardından Eylül-2016’da vekaleten Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne getirilen Süleyman Erdoğan, bu göreve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle asaleten atandı.

Rizeli olan Erdoğan, Nihat Zeybekci’nin Denizli Belediye Başkanlığı döneminde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapmıştı. Erdoğan, daha sonraki yıllarda Zabıta Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

SÜLEYMAN ERDOĞAN’IN BİYOGRAFİSİ

1976 yılında Rize’de doğdu. Önce Güneysu İmam Hatip lisesinden 2000 yılında da Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. Aynı yıllarda MÜSİAD Denizli Şubesinde gönüllü çalışmalar yürüttü.

Mezuniyeti sonrası özel sektör tecrübesinin ardından, 2002 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. Dönem Milletvekili Danışmanlığı yaptı. 2004-2014 yılları arasında Denizli Belediyesinde sırasıyla Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürütmüş olup, 2015 yılında Ekonomi Bakanlığı’nda müşavir olarak çalıştı.

Süleyman Erdoğan, evli olup 2 çocuk babasıdır.