Pamukkale travertenleri turuncu renge büründü – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale travertenleri turuncu renge büründü

Pamukkale travertenleri turuncu renge büründü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Kasım 2018 Pazartesi - 12:29Güncelleme: 26 Kasım 2018 Pazartesi - 12:29
Pamukkale travertenleri turuncu renge büründü

Her yıl 25 Kasım’da kutlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” kapsamında, farkındalık yaratmak amacıyla Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Pamukkale Travertenleri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası turuncu renge büründü.

Hem Türkiye’nin hem de dünyanın en önemli sorunlarından biri olan kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl kutlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” kapsamında, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale travertenleri ile Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binası ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası da turuncu renge büründü. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin ile birlikte AK Parti’nin İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe katıldı. Lise kavşağından Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyen grupta yer alanlar “kadına ve çocuklara yönelik şiddete hayır” sloganları attı. “Kadına ve çocuğa şiddetin her türlüsüne karşıyız” diyen Gürlesin, “Bu sadece ilimize, ülkemize ait bir sorun değil. Bu dünyanın her ülkesinde maalesef var olan bir sorun. Farkındalık oluşturmak adına gereken her türlü desteği veriyoruz. ‘Dünyayı turuncuya boya’ sloganıyla yapılan etkinlikler çerçevesinde ek hizmet binamız ile birlikte Pamukkale travertenleri de turuncu ışıkla aydınlatıldı. Biz her türlü şiddete karşı olmaya devam edeceğiz” dedi.