Pamukkale’de CHP’li Başkan dönemi başladı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de CHP’li Başkan dönemi başladı

Pamukkale’de CHP’li Başkan dönemi başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2024 Pazar - 16:15Güncelleme: 7 Nisan 2024 Pazar - 16:15
Pamukkale’de CHP’li Başkan dönemi başladı

Pamukkale Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. CHP başkan döneminin başladığı Pamukkale’de, meclisin ilk toplantısında başkanvekili, divan katipler, encümen üyeleri ve çalışma komisyonlarının üyeleri belirlendi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı Pamukkale Belediyesinde, 2024-2029 döneminin ilk toplantısı Ali Rıza Ertemür başkanlığında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür, “Önemli bir yerel seçim sürecinin ardından şimdi çalışma ve Pamukkale’ye hizmet etme zamanı. İnanıyorum ki memleketimiz için güzel hizmetlere imza atacak ve Pamukkale’yi daha iyi noktalara taşıyacak kararlar alacağız” dedi.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ertemür, “Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki 5 yıllık süreyi de sağlıkla, huzurla geçirecek, Pamukkalemize yapılacak her türlü hizmette ortak kararlarda buluşarak güzel hizmetlere imza atacağız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet çatısı altında, O’nun işaret ettiği doğrultuda ve O’nun belirlemiş olduğu ilkeler çerçevesinde çalışmalarımızı yerine getireceğiz” diye konuştu.

Her daim vatandaşın sesine kulak vereceklerini kaydeden Ertemür, “Nerede bir hizmet ihtiyacı varsa, bizler de orada olacağız. Geçtiğimiz dönemde hep birlikte yoğun ve önemli bir seçim sürecini yaşadık. Ancak bu süreç geride kaldı. Şimdi Pamukkale’mize hizmet etmek için bu salonda bulunuyoruz. Bir masa etrafında istişare ederek inanıyorum ki oy birliği ile hizmetlerimizi yapacağız. Sonuçta bir aileyiz. Bu çerçevede birlik, beraberlik ve huzur içerisinde Pamukkale’de yaşayan 346 bin nüfusa hizmet götürmenin çabasında olacağız” ifadelerini kullandı.

Ertemür’ün konuşmasının ardından meclis başkanvekili, divan katipleri, encümen üyeleri ve çalışma komisyonları üyelerinin seçimine geçildi.

SEÇİMLER

Meclis 1. Başkanvekilliğine 25 oyla CHP’li Özcan Dama, 2. Başkanvekilliğine 26 oyla Mahinur Dingil seçildi. AK Parti’li Osman Nuri Nazlıer 8, MHP’li Erkan Tıkıroğlu 4 oy aldı.

Meclis Divan Katipliklerine 30 oyla CHP’li Betül Yiğit ve 26 oyla Emirhan Ali Gönültaş seçildi. Sekiz oy da boş çıktı.

Encümen üyeliklerine de 27’şer oyla CHP’li Taylan Kaplan ve Mustafa Gülmez ile 25 oyla Süleyman Koç seçildi. Encümen üyeleri bir yıl süreyle görev yapacak.