U16 Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek sporcuları Ertemür uğurladı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. U16 Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek...

U16 Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek sporcuları Ertemür uğurladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2024 Çarşamba - 17:47Güncelleme: 17 Nisan 2024 Çarşamba - 17:47
U16 Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek sporcuları Ertemür uğurladı

U16 play-off müsabakalarında grubunu ikinci tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etme hakkı kazanan Dokuzkavaklarspor U16 takımı, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür tarafından Uşak’a uğurlandı.

Dokuzkavaklarspor U16 takımı, play-off müsabakalarında grubunu ikinci tamamlayarak, 18-21 Nisan tarihlerinde oynanacak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı.

Uşak’a gidecek genç sporcuları Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür ve Başkan Yardımcısı Uğur Çizmecioğlu uğurladı. Gençlere şampiyonada başarılar dileyen Ertemür şunları söyledi:

“Denizlimizde ve Pamukkalemizde başarılı sporcuların olması bizler için çok önemli. Spor ve sporcunun her zaman destekçisi olacağız. Gençlerimizin spor yapması, kötü alışkanlıklardan uzak durması ilk amacımız. Gençlerimizin başarılı olması için destekleyeceğiz. Pamukkalemizde spor yapmayan genç kalmayacak. Zeki, çevik ve ahlaklı sporcularımızın yetişmesi için çalışacağız. Dokuzkavaklarspor’un genç sporcularına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Pamukkalemizi, Denizlimizi gururlandıracaklarından şüphem yok.”