Pamukkale Futbol Şöleni’nde heyecan başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Futbol Şöleni’nde heyecan başladı

Pamukkale Futbol Şöleni’nde heyecan başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2018 Salı - 11:59Güncelleme: 9 Ekim 2018 Salı - 11:59
Pamukkale Futbol Şöleni’nde heyecan başladı

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan 3 sahada yapılan 9 maçla başladı. Turnuvanın açılışını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale gelen turnuvamızda centilmenliğin ön planda olmasını istiyoruz. Tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Pamukkale Belediyesi, düzenlediği 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan, 3 sahada yapılan 9 maçla başladı. Tek maç eleme usulüne göre yapılan maçlarda heyecan yüksekti. 25’er dakikalık 2 devrede oynanan maçların berabere tamamlanması halinde galip takımı 5’er penaltı vuruşları belirliyor.

“SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

8-14 Ekim tarihleri haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlayan turnuvanın açılışına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de katıldı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporun her türlüsünün gençler için önemli olduğunu söyleyerek, “Pamukkale Belediyesi spora büyük destekler veriyor. Bu turnuvada desteklerden biri. 8. kez düzenleniyor olması çok önemli. Sayın Başkan Gürlesin’i hem bu turnuva hem de spora verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Gürlesin, “Biz mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak ve gençlerin spor yapması için bu turnuvayı düzenliyoruz. Geleneksel hale gelen turnuvamızda bu yıl 27 mahalleden 36 takım mücadele ediyor. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerimiz olacak. Katılan ve mücadele eden tüm takımlara centilmence oyun ortaya koyarak hedeflerine ulaşmalarını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu turnuvanın başlangıcını yaptı.

9 MAÇTA 107 GOL ATILDI

Turnuvada ilk tur maçları, Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Pamukkale, Kale ve Akhan sahalarında oynandı. Pamukkale sahasındaki maçlarda Gözlerspor’u 5-4 yenen Zeytinköygücü, As Yeniköyspor’u 10-4 mağlup eden Kurtlucasporve Uzunpınarspor’u 9-4 yenen Deliktaş Örtülüspor ikinci tura çıkan takımlar oldu. Kale sahasındaki maçlarda ise Pamukkale Alpay Tekstilspor, Anafartalar Grup 258 takımını 6-4 mağlup etti. , Aktepe DenizliAğrılılarsporDeveli Gençlikspor’u 11-3 ve İncilipınarsporDuranspor’u 8-5 yenen Develi Dayı Yeğenspor tur atlamayı başardı..Akhan sahasında da Zümrütspor ile PelitlibağFikirtepespor arasındaki maç 4-4 sona ererken, penaltılar sonunda Pelitlibağ temsilcisi 9-8 galip gelerek tur atladı. Aynı sahadaki diğer maçlarda ise Kervansaray Zeytinyaylasıspor’u 8-3 yenen Küçükderespor ile Pamukkale Fatihspor’u 9-6 yenen Akköy Çerkezspor tur atlayan ekipler oldu. Yapılan 9 maçta takımlar tam 107 kez gol sevinci yaşadı.

Turnuvada, 10 Ekim Çarşamba günü ise Zümrüt sahasında saat 19.00’da Dost İstiklalgücü- Hürriyetspor, 20.00’de Cankurtaran Çukurspor – Deliktaş Gençlikspor ve 21.00’de de Asmalıevler kalbim Gıdaspor- Yeniköy Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Deliktaş sahasında saat 19.00’da ZeytinköyGüzelyurtgücü – istiklal Yıldızspor, 20.00’de Kaplanlarspor – Kayıhan Birlikspor ve 21.00’de de Kayıhan Aşkarspor – Kale Gençlikspor maçları oynanacak. Aynı gün Kale sahası 19.00’da Kaplanlar Gençlikspor – Kurtluca Kartalspor, Saat 20.00’de YukarışamlıEfsanelerspor – Aktepespor ve 21.00’de de Karşıyaka Gençlikspor-Sami Türel Horoz Gençlikspor takımları kazanmak için ter dökecek. Müsabakalarla ilgili maç programı ve sonuçlar www.pamukkale.bel.tr adresinden takip edilebilir.