Pamukkale Belediyesi’nden el sanatları sergisi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden el sanatları sergisi

Pamukkale Belediyesi’nden el sanatları sergisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:13Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:13
Pamukkale Belediyesi’nden el sanatları sergisi

Pamukkale Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen el sanatları kursuna katılanların yaptığı çalışmalar, düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu.

Pamukkale Belediyesi’nin, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlediği el sanatları kursu tamamlandı. Kurs sonunda el emeği, göz nuru ürünleri düzenlenen sergide görücüye çıktı. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binası önündeki sergide, 17 kursiyerin yapmış olduğu ürünler yer aldı.

Takı tasarımı, boncuk çiçek, nakışlar, yatak örtüsü, masa örtüsü, servis takımı, seccade ve benzeri çalışmalardan oluşan 300 çeşit ürün, serginin açılışına katılanların beğenisini topladı.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Kursiyerlerin ürünlerini inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kursiyerleri kutladı. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz. Bilindik belediyecilik çalışmalarımız yanı sıra birçok sosyal proje ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kurs sonunda ortaya çıkan ürünleri bu sergiyle beğeniye sunduk. Burada Halk Eğitim El Sanatları öğretmeni Havva Yarar’ın talebi üzerine öğrencilerinin ürünlerini sergilemesi ve tanıtabilmeleri adına böyle bir sergi gerçekleştirdik. Biz her kesimden vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.