Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 11:35Güncelleme: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 21:32
Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Emlak ve Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergisi için son ödeme tarihinin 1 Haziran Pazartesi günü olduğunu duyuran Pamukkale Belediyesi, ödeme yapmak isteyen mükellefler için veznelerin bu hafta sonunda açık tutulacağını duyurdu.

Her yıl 2 taksitte ödenen Emlak ve Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin 2020 yılı birinci taksit ödemelerinin son günü 1 Haziran ­Pazartesi günü olduğunu hatırlatan Pamukkale Belediyesi, bu ödemeleri yapmak isteyen vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri aldığını belirtti.

Mükellefler ödeme işlemlerini, www.pamukkale.bel.tr adresinden ya da  hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana hizmet binasında yer alan veznelerden yapabilecek.  Bunun yanı sıra Gözler Mahallesi’ndeki vezne ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan vezneler ile PTT  ve Halkbank Şubelerinden T.C. numaraları veya mükellef sicil numarasıyla ödemenin gerçekleştirilebileceği belirtildi. 

1 Haziran’a kadar veznelerden yapılacak olan ödemelerde  Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2+1 taksit imkânının bulunduğunu belirten Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerinde mağdur olmamaları için 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri  09.00-16.30 saatleri arasında YSE ana binada, Gözler Mahallesi’ndeki vezne ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan vezneler hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.