Pamukkale Belediyesi halk oyunları kursuna başvurular başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi halk oyunları kursuna başvurular...

Pamukkale Belediyesi halk oyunları kursuna başvurular başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ocak 2020 Perşembe - 13:45Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe - 13:45
Pamukkale Belediyesi halk oyunları kursuna başvurular başladı

Pamukkale Belediyesince düzenlenecek kış dönemi halk oyunları kursuna başvuruların başladığı bildirildi.

Pamukkale Belediyesi’nde “Kurs Zamanı” sloganıyla başlatılan faaliyetler, kış döneminde de devam ediyor. Kış dönemi halk oyunları kursu için kayıt başvuruları internet üzerinden başladı. Kurs için son başvuru tarihi 3 Şubat olarak açıklandı.

Ücretsiz halk oyunları kursları, Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasında verilecek. 18 yaş üzeri halk oyunlarını öğrenmek isteyen tüm vatandaşlara açık olan kurslar, hafta içi pazartesi ve perşembe günleri 19.00 ile 21.00 saatleri arasında, cumartesi ve pazar günleri ise 13.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kursla ilgili açıklamasında, rutin hizmetlerle birlikte vatandaşların kendilerini geliştirmeleri, hobilerini gerçekleştirmeleri için çeşitli olanaklar sunmaya devam ettiklerini belirtti. Örki, “Halk oyunlarımızın toplumumuzdaki yeri ayrıdır. Pamukkale Belediyesi olarak, halk oyunlarımızın gelecek kuşaklarımıza aktarılmasının öneminin bilinciyle, halk oyunlarımızı öğrenme isteği olan 18 yaş üzeri tüm vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz halk oyunları kurslarımıza bir yenisi ile devam ediyoruz. Kurslarımıza, halk oyunu sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.