Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu seçildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu...

Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2020 Perşembe - 14:25Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe - 14:25
Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu seçildi

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin, seçimli Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 15-30 yaş arasında gençlerin faaliyetlerde bulunduğu Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi, yürütme kurulunu üyelerini belirledi.

Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen, genel kurula Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, geçmiş dönem Pamukkale Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale Engelli Meclisi üyeleri, üniversite topluluk temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum temsilcileri ve siyasi partilerin gençlik temsilcileri katıldı.

Genel kurulda, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek amacıyla çalışmalar yapan Gençlik Meclisinin kurulu üyeleri belirlendi.

Yürütme kurulu Oğuzhan Faik Sevinç, Gülşah Koşararslan, Hasan Çelikyurt, Gizem Sönmez, Emre Sarıtekin, Sinan Sözkesen, Samiullah Rahimi, Selcan Kurt, Selin Deniz Karaman, Cansu Özdilek ve Ayyuce Reyyan Duru’dan oluştu. Yürütme kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak, Gençlik Meclisinin yeni başkanını seçecek.