Pamukkale Belediyesi ekiplerinden bayram öncesi denetim – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi ekiplerinden bayram öncesi denetim

Pamukkale Belediyesi ekiplerinden bayram öncesi denetim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2019 Cuma - 12:25Güncelleme: 31 Mayıs 2019 Cuma - 12:25
Pamukkale Belediyesi ekiplerinden bayram öncesi denetim

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren, fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini daha da sıklaştırdı. 18 kişilik denetim ekipleri; fırın, pastane ve imalathanelerde ruhsat, hijyen ve gramaj gibi konularda detaylı bir şekilde denetleme yaptı.

“HALK SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi zabıta denetimlerin rutin zamanın dışında daha da yoğunlaştığını belirterek, “Halkımızı sağlıklı ürünlere ulaşması bizim önceliklerimiz arasında. Bunun için zabıta ekiplerimiz işletmelere rutin denetimlerin yanında zamansız denetimler de yaparak sağlıksız koşulların oluşmasına izin vermiyor. Halk sağlığı konusunda hassasiyetle çalışıyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi en çok tüketilen ürünler olan tatlılar konusunda da denetimler yaparak halkımızın sağlıklı ürünlerle bayramı geçirmesi için hassasiyet gösteriyoruz. Pamukkale’de merdiven altı denilen sağlıksız koşullarda üretim yapmak isteyenlere kesinlikle izin verilmiyor. Bu konuda da gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden devam ediyor. Sevindirici olan ise, ilçe genelinde sağlıksız koşullarda üretim yapan firmanın olmaması” dedi.