Gürlesin, ziyaretiyle 95 yaşındaki Ayşe Öğretmeni sevindirdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin, ziyaretiyle 95 yaşındaki Ayşe Öğretmeni...

Gürlesin, ziyaretiyle 95 yaşındaki Ayşe Öğretmeni sevindirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2018 Cumartesi - 19:18Güncelleme: 24 Kasım 2018 Cumartesi - 19:18
Gürlesin, ziyaretiyle 95 yaşındaki Ayşe Öğretmeni sevindirdi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, 95 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Çavuşlar'ı ziyaret ederek sevindirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Öğretmenler Günü’nde sürpriz bir ziyarette bulundu. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar ve üyeleri ile 95 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Çavuşlar'ı evinde ziyaret etti, elini öpüp, çiçek verdi.

Uzun yıllar Denizli Lisesi'nde matematik öğretmenliği yapan Çavuşlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti
"Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e ziyareti için teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar böyle güzel bir sürprizle ilk defa karşılaşıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" sözleriyle dile getirdi.

Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu belirten Gürlesin ise, "Hepimizin hayatında öğretenlerimizin izi var. Öğretmenlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Ayşe öğretmende 95 yaşında ve binlerce öğrenciyi hayata hazırlamış. Bu özel günde kendisini ziyaret edip, öğretmenler günün kutlamak istedim. Daha nice öğretmenler günü geçirmesini dilerim. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu özerl günlerini bir kez daha kutluyorum" dedi.