Futbol şöleninde final heyecanı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Futbol şöleninde final heyecanı

Futbol şöleninde final heyecanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ekim 2018 Salı - 15:27Güncelleme: 23 Ekim 2018 Salı - 15:27
Futbol şöleninde final heyecanı

Pamukkale Belediyesi’nce düzenlenen 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda finalistler belli oldu.

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasının ikinci ayağına 27 mahalleden 36 takım katıldı. Mahalleler arası kaynaşmayı sağlamak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını amaçlayan turnuvada 5 takım yarı final kalmış, fikstür gereği Akköy Çerkezspor maç oynamadan final grubunda mücadele etmeye hak kazanmıştı.

HEYECAN HAD SAFHADAYDI

Yarı final maçları Pamukkale Belediyesi’nce yaptırılan Deliktaş Sahası’nda oynandı. Yarı finalin ilk maçında karşı karşıya gelen maçında Dost İstiklalgücü ile Kurtlucaspor karşı karşıya geldi. Dost İstiklalgücü maçı Himmet Uluyo (2), Ümit Uluyol ve Necati Aydemir’in golleriyle 4-3 kazarak, Akköy Çerkezspor’un ardından final grubuna kalan ikinci takım oldu. Zeytinköy Güzelyurtgücü ile Küçükdere takımlarını karşı karşıya getiren günün ikinci maçında, Küçükdere rakibini 7-5 yenerek finale kalan son takım olmayı başardı. Küçükdere’ye galibiyeti getiren goller, Yavuz Çil (4), Ahmet Akbulut (2) ve Mustafa Ali Keyikçi’den geldi.

FİNAL HEYECANI BAŞLIYOR

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” final grubu ilk karşılaşması, 24 Ekim Çarşamba günü saat 19.30’da Deliktaş sahasında Dost İstiklalgücü ile Küçükderespor arasında oynanacak. Akköy Çerkezspor ilk günü bay takım olarak geçirecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçların ikincisi de yine aynı sahada 26 Ekim Cuma akşamı yapılacak maçta Akköy Çerkezsporile Dost İstiklalgücü takımları karşılaşacak. Final maçı ise 27 Ekim Cumartesi günü Küçükderespor ile Akköy Çerkezspor arasında oynanacak. Müsabaka Anafartalar sahasında yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, futbol şöleninde heyecanın devam ettiğini belirterek, “36 takım arasında 3 takım final grubuna kalmayı başardı. Bu takımlarımızı kutluyor, önceki turlarda elenen takımlarımıza da katılımları için teşekkür ediyorum. Bu takımlarımız şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Centilmence başlayan turnuvamızın yine centilmence tamamlanmasını diliyorum” dedi.