Pamukkale Belediyesi, Atatürk büstlerini temizletti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi, Atatürk büstlerini temizletti

Pamukkale Belediyesi, Atatürk büstlerini temizletti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2019 Cuma - 19:01Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma - 19:01
Pamukkale Belediyesi, Atatürk büstlerini temizletti

Pamukkale Belediyesinden örnek bir çalışma... İlçe genelindeki okul bahçelerinde ve meydanlarda bulunan Atatürk büstleri tek tek temizleniyor.

Türk ulusu, 10 Kasım2da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anmaya hazırlanırken. Pamukkale Belediyeside güzel bir çalışmaya imza attı. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden oluşturulan ekipler, ilçe genelinde yer alan okullardaki Atatürk büstleri ile meydanlarda bulunan heykelleri tek tek temizleyip, çevre düzenlemesini de yapıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün heykel ve büstlerinin bakımlarını yaptıklarını belirterek, “İlçe genelinde yüzlerce okulun önünde ve bazı mahallerin meydanlarında bulunan Atatürk büstleri ekiplerimiz tarafından bakımdan geçiriliyor. Temizliklerinin yanı sıra çeşitli bakımları yapılması gerekenler içinde çalışmalar gerçekleşiyor. Biz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e her zaman gereken saygı ve sevgimizi gösteriyoruz. Bu uygulamamızı belirli periyodda yapmayı planlıyoruz” dedi.