Merkezefendi’de apartman girişleri ve çöp kutuları dezenfekte edildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de apartman girişleri ve çöp kutuları...

Merkezefendi’de apartman girişleri ve çöp kutuları dezenfekte edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Nisan 2020 Cuma - 16:55Güncelleme: 4 Nisan 2020 Cumartesi - 16:40
Merkezefendi’de apartman girişleri ve çöp kutuları dezenfekte edildi

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürüden Merkezefendi Belediyesi, apartman girişlerini ile çöp toplama noktalarında dezenfekte işlemi uygulamasına başladı.

Yeni tip coronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında Merkezefendi Belediyesi, vaka ve vefat sayısının artmasıyla birlikte çalışmalarını ve önlemlerini arttırarak, ilaçlama çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kapalı kamusal alanlar ile cadde, sokak ve kaldırım ilaçlaması gerçekleştiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki apartman girişlerini ve çöp toplama noktalarında dezenfekte işlemi uygulamasına başladı. Oluşturulan program doğrultusunda apartman girişleri ve çöp toplama noktaları belirli günlerde dezenfekte edilecek.

Yoğun bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak virüsün yayılmasıyla birlikte bizler de yoğun bir şekilde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Coronavirüs önlemlerimiz kapsamında kapalı kamusal alanlarımızın ardından, ilçemizin cadde, sokak, kaldırım, çöp toplama noktaları ve apartman girişleri gibi açık alanlarında da dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler, bu virüsle mücadele kapsamında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hemşerilerimiz de evlerinden çıkmayarak, uyarıları dikkate alarak mücadele edecek. Hep birlikte başaracağız” dedi.