Aktaş: Şanssızlıklara rağmen buralara kadar geldik – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Aktaş: Şanssızlıklara rağmen buralara kadar geldik

Aktaş: Şanssızlıklara rağmen buralara kadar geldik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2024 Pazar - 10:19Güncelleme: 14 Nisan 2024 Pazar - 10:20
Aktaş: Şanssızlıklara rağmen buralara kadar geldik

Denizli’nin Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket’in başantrenörü Zafer Aktaş, Büyükçekmece maçının ardından yaptığı açıklamada, sezon içinde yaşadıkları birçok olumsuzluğa rağmen buralara kadar geldiklerini söyledi.

Ligde kalma mücadelesinde maç kaybetmeye tahammülü olmayan Merkezefendi Belediyesi Basket’te, 78-76 kazanılan Büyükçekmece maçının sevinci yaşanıyor.

Maçın ardından değerlendirmede bulunan takımın koçu Zafer Aktaş, "Bu sezon her türlü badireyi atlatmaya çalışıyoruz. Kadromuz sürekli değişiyor. Oyuncularımız Euroleague'e gidiyor. İki oyuncumuzu (Justin Robinson ve Jalen Hudson) sakatlıktan kaybediyoruz. Geçen haftalarda Vrenz sakatlandı, bugün ise Badzim ve Floyd. Bu kadar sıkıntılı durumla karşı karşıya kalmamıza rağmen diğer çocuklar hep beraber müthiş mücadele gösteriyor" dedi.

"Galibiyete çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde çok formda olan Büyükçekmece'ye karşı güzel bir galibiyet aldık. Ekibimi ve tüm oyuncularımı kutluyorum" diyen Aktaş, sözlerine şunları ilave etti:

"Bu sezonun en önemli maçını Çağdaş Bodrumspor'a karşı cumartesi günü Denizli'de oynayacağız. Tüm Denizli halkını salonu doldurmaya davet ediyorum, bu takımı yalnız bırakmasınlar. Bu takım bu kadar şanssızlıklara rağmen buralara kadar geldi. İnşallah cumartesi günü de kazanıp derin bir nefes alacağız."