Deveciler: Zorlukların üstesinden geldik – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Deveciler: Zorlukların üstesinden geldik

Deveciler: Zorlukların üstesinden geldik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 21:49Güncelleme: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 21:49
Deveciler: Zorlukların üstesinden geldik

Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, sezonu değerlendirirken ligin başından bu yana birçok zorluk yaşadıklarını, ancak bunların üstesinden geldiklerini belirtti.

Basketbol Süper Ligi’nin 28’inci haftasında Çağdaş Bodrumspor’u yenerek rahat bir nefes alan Merkezefendi Belediyesi Basket’te yüzler gülüyor.

Hem galibiyet sevincini hem yaşananları dile getiren kulüp başkanı Veli Deveciler, sezon başında yeni bir oyuncu grubuyla yola çıktıklarını, genç ve hedefleri olan oyuncu grubunu Zafer Aktaş ve ekibine emanet ettikleri söyledi.

Takımdan ayrılan isimler olduğunu, sakatlıklar yaşandığını kaydeden Deveciler, “Çok zor şartlarda hocamız, teknik ekip ve oyuncu grubu, mücadele etmekten ve çalışmaktan vazgeçmedi. Pes etmeyen kimliğimiz bizleri bugünlere getirdi. Uzun saatler konuşulacak bir hikaye ve anlatılacak çok şey var. Bunları zamanı gelince konuşacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Denizli basketbolu çok sevdi. Bu sevgiye layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda, aynı çalışkan ve özverili kadroyla, Avrupa’da mücadele eden ve Denizli’yi gururlandıran bir takım yaratılacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.