Merkezefendi Belediye Meclisinde yeni dönem seçim ile başladı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Meclisinde yeni dönem seçim...

Merkezefendi Belediye Meclisinde yeni dönem seçim ile başladı

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2024 Pazar - 14:24Güncelleme: 7 Nisan 2024 Pazar - 14:27
Merkezefendi Belediye Meclisinde yeni dönem seçim ile başladı

Merkezefendi Belediye Meclisinde yeni dönem organ seçimleri ile başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılış konuşmasında seçimin geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını söyledi.

Merkezefendi Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısını yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan toplantıda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Güzel bir seçim oldu, demokratik bir seçim oldu. Merkezefendili hemşehrilerimizin 2019'a göre daha büyük teveccühü ile tekrar seçildik" dedi.

Seçimin geride kaldığını, artık birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Doğan, "Artık hizmet etme zamanı. İnanıyorum ki, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik içinde geçen dönem olduğu gibi güzel hizmetleri sunacağız. Merkezefendi'yi hem Denizli hem Türkiye'de örnek ilçe yapacağız" diye konuştu.

Doğan'ın konuşmasının ardından meclis başkanvekili, divan katipleri, encümen üyeleri ve çalışma komisyonları üyelerinin seçimine geçildi.

Meclis 1. Başkanvekilliğine Fatma Atıcı Bakcan, 2. Başkanvekilliğine Osman Bartal 25’er oyla seçildi. 10 oy da boş çıktı.

Divan Katipliği asil üyeliğine Özdilek Koçoğlu ve Ayşen Kocabay, yedek üyeliğe İlhan Can Kıyak ve Enis Kara 26’şar oyla seçildiler.

Yeni dönemde İlhan Can Kıyak, Levent Özel ve Berzan Taşer de encümen üyesi olarak görev yapacak.

Toplantıda çalışma komisyonu üyelikleri için de seçim yapıldı.