Merkezefendi kafilesi büyük yürüyüş için Afyonkarahisar’da – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi kafilesi büyük yürüyüş için Afyonkarahisar’da

Merkezefendi kafilesi büyük yürüyüş için Afyonkarahisar’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2019 Pazar - 20:14Güncelleme: 25 Ağustos 2019 Pazar - 20:14
Merkezefendi kafilesi büyük yürüyüş için Afyonkarahisar’da

Merkezefendi’den Büyük Taarruz’un 97. yıldönümü kapsamında düzenlenen Kocatepe’ye Büyük Yürüyüş’e katılacak kafile uğurlandı.

Gaziler, muhtarlar ve Merkezefendililerden oluşan kafileyi, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan uğurladı. Milli mücadele ruhunun Merkezefendi’de ve Denizli’de yaşatılması gerektiğini belirten Başkan Doğan, şunları söyledi:

“Milli mücadelenin başladığı, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklara Merkezefendili hemşerilerimizi, gazilerimizi ve muhtarlarımızı gönderiyoruz. Bu yıl, milli mücadelenin 97. Yıldönümü. O ruhu tekrardan yaşamaları için, o ruhu Merkezefendi’de ve Denizli’de sürdürebilmek için bir kısım Merkezefendili hemşerilerimizle birlikte Başkan Yardımcımız Necdet Yılmaz, Afyon Şuhut’ta başlayacak ve Kocatepe’de sona erecek olan yürüyüşe katılacaklar. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum. Bu tür gezilerimiz devam edecek. Milli mücadele ruhunu yaşatma kapsamında birçok etkinliğimiz var. 30 Ağustos’ta özellikle bir konserimiz ve fener alayımız var. Tüm Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerimize davet ediyorum.”