Merkezefendi ’de Haydi Çocuklar Oyuna etkinlikleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi ’de Haydi Çocuklar Oyuna etkinlikleri

Merkezefendi ’de Haydi Çocuklar Oyuna etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:23Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:23
Merkezefendi ’de Haydi Çocuklar Oyuna etkinlikleri

Merkezefendi Belediyesi, çocuklara yönelik sosyal etkinliklerine devam ediyor. Geleneksel oyunların oynanacağı ‘Haydi Çocuklar Oyuna’ etkinliği, 24 Temmuz Çarşamba günü başlayacak.

Yeşilyurt Pazaryeri’nin yanında 16.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte çocuklar; yedi taş, yedi kiremit, dokuz taş, yakan top, mendil kapmaca, beş taş, ip atlama, seksek, yağ satarım bal satarım, körebe, saklambaç, topaç, çuval yarışı, halat çekme yarışı ve ip atlama yarışı gibi geleneksel oyunlar ile eğelenecek.

Etkinlik alanında çocuklar için ayrıca şişme oyun parkı, yüz boyama bölümü ve fotoğraf hatıra panosu da kurulacak.

Sürpriz hediyelerin ve ikramların olacağı etkinliğine tüm çocukları ve ailelerini davet Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi ilçesi, yediden yetmişe herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe olacak. Hem çocuklarımız hem gençlerimiz hem de yaşlılarımız için, Merkezefendi Belediyesi olarak etkinlikler ve projeler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Çocukluğumuza dönecek olduğumuz, geleneksel oyunların oynanacağı ‘Haydi Çocuklar Oyuna’ etkinliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyorum” diye konuştu.