Subaşıoğlu’nun belediye parasıyla romantizmi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Subaşıoğlu’nun belediye parasıyla romantizmi

Subaşıoğlu’nun belediye parasıyla romantizmi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ağustos 2018 Cuma - 13:26Güncelleme: 24 Ağustos 2018 Cuma - 16:28
Subaşıoğlu’nun belediye parasıyla romantizmi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 1 Eylül’de açılışı yapılacak kültür merkezi için tanıtım videoları hazırlattı. Birisinde Subaşıoğlu ve eşi ayrı ayrı kapılardan salona giriş yaparken, diğerinde Samanyolu şarkısı eşliğinde el ele, göz göze salon tanıtımı yapıyorlar ve şarkıya eşlik ediyorlar. Ve bu videoyu da “Hacer Hanımla evliliğimizin 20. Yıldönümüne ithafen” diye paylaşmış Subaşıoğlu.

Merkezefendi Belediyesi, Yenişehir Koşu Yolu’nda 7 bin 703 metrekare alanda 703 kişilik çok amaçlı, 500 kişilik nikah ve konferans salonları ile ayrıca 100’er kişilik salonların yer aldığı kültür merkezi ve nikah salonu yaptırdı. Açılışı ise 1 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediyesi merkezin tanıtımı için videolar hazırlattı. Bunların ikisini Subaşıoğlu sosyal medya hesabından paylaştı. Birisinde Berkant’ın unutulmaz Samanyolu şarkısıyla Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu’nun romantizmi aktarılıyor. El ele salona giren Subaşıoğlu çifti, göz göze gelip şarkıya eşlik de ediyor. Subaşıoğlu, bu videoyu “Hacer Hanımla evliliğimizin 20. yıldönümüne ithafen” notuyla paylaşmış.

Bir başka videoda da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi ayrı ayrı kapılardan giriş yapıp salonun ortasında buluşuyorlar.

https://www.youtube.com/embed/2-xXIrYbMJU