Mandıra Filozofu’ndan Kitap Günleri’nde keyifli söyleşi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Mandıra Filozofu’ndan Kitap Günleri’nde keyifli söyleşi

Mandıra Filozofu’ndan Kitap Günleri’nde keyifli söyleşi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2019 Salı - 18:57Güncelleme: 8 Ekim 2019 Salı - 19:01
Mandıra Filozofu’ndan Kitap Günleri’nde keyifli söyleşi

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Kitap Günleri’nde, ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı, sevenleri ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Mandıra Filozofu olarak da tanınan Müfit Can Saçıntı’nın söyleşisi yaklaşık bir saat süren söyleşisi sevenlerinden yoğun ilgi gördü. .Müfit Can Saçıntı söyleşiden sonra salonu dolduranlar ile selfie çekildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ünlü yönetmen adına dikilen fidanının belgesini, Müfit Can Saçıntı’ya verdi. Bu ince hareketten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Saçıntı, bu tarz etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini söyledi.
Merkezefendi Belediyesi olarak kültür ve sanat anlamında etkinliklere devam edeceklerini söyleyen Doğan, kendilerini kırmayarak Kitap Günleri’ne gelen Müfit Can Saçıntı’ya teşekkür etti.

İmza günü kapsamında da Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe okurlarıyla bir araya geldi. Kitap Günleri İmza günü etkinliklerinde 9 Ekim Çarşamba günü (Yarın) Hasan Ali Toptaş, Şükrü Erbaş, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Safiye Samyeli ve Zeynep Karaaslan okurlarıyla buluşacak.